RÄDSLA

LIVET MED EN RÄDD HUND PROGRAM

Är din hund rädd för människor eller djur? Eller kanske din hund inte vågar gå ut? Oavsett vilken rädsla din hund har är Life with a Dog redo för att hjälpa!

Rädsla hos hundar visar sig ofta i antingen en flyg eller kamprespons. Rädsla är en känsla och genom att hjälpa din hund att hantera den känslan kommer din hunds beteende att ändra sig.

Life with a Dog har skapat programmet Livet med en Rädd Hund för att hjälpa dig hjälpa din hund att övervinna sin rädsla.

VAD ÄR LIVET MED EN RÄDD HUND PROGRAM?

Programmet löper över 5 veckor med 2 uppföljningskonsultationer 1 månad och 3 månader efter. Vi börjar med ett möte där du får dela de problem du har med din hund tillsammans med att svara på en enkät för att hjälpa mig att förstå dig och din hund bättre. Under de följande veckorna går vi igenom hur du kan booste din hunds självkänsla genom olika övningar tillsammans med att ställa din hund in för framgång genom att lära sig hundkroppsspråk och ge valmöjligheter.

Life with a Dog arbetar endast med positiva, förstärkande och givande metoder, vilket sätter hunden upp för framgång!

VEM ÄR PROGRAMMET TILL FÖR?

Det är för dig som kämpar med din hunds rädsla och bara vill ha ett normalt liv med din hund, för dig som vill förstå din hund bättre, för dig som vill hjälpa din hund att inte vara rädd och orolig och för dig som vill kunna kommunicera bättre med din hund och skapa ett starkare band.

HUR KAN JAG KOMMA IN I PROGRAMMET?

Kontakta mig idag för att se om du är en kandidat för Livet med en Rädd Hund Program!

en_USEN