SEPARATIONSÅNGEST

LIVET MED EN HUND MED SEPARATIONSÅNGEST PROGRAM

Börjar din hund att skälla så fort du lämnar ditt hem? Klagar dina grannar på att din hund ylar hela dagen? Eller kommer du hem till ett förstört hem?

Då kan din hund kanske ha separationsångest.

Separationsångest hos hundar är som att ha en fullständig panikattack som människa. Ångesten och rädslan för att lämnas ensam får hunden att få panik. 

Life with a Dog har skapat ett program – Livet med en Hund med Separationsångest för att hjälpa dig och framför allt din hund med sin ångest och rädsla.

VAD ÄR LIVET MED EN HUND MED SEPARATIONSÅNGEST?

Programmet är indelat i flera olika faser med kontinuerligt stöd och vägledning från din etolog.

Innan träningen börjar kommer vi att ha ett första möte för att prata igenom problemet och för att jag kan få ytterligare information om din hund och dig.

Programmet är inte inställt på en viss tid eftersom den tid som behövs beror på dig och hur allvarlig din hunds separationsångest är.

All träning bygger såklart på positiv förstärkning och sker antingen online (över hela världen) eller personligen (endast för personer som bor i Västra Götaland).

VEM ÄR PROGRAMMEN TILL FÖR?

Det är för dig som kämpar med din hunds separationsångest, för dig som vill förstå och hjälpa din hund med deras ångest och för dig som är redo att engagera både din tid och ditt tålamod för att hjälpa din hund och dig själv att övervinna detta problem.

HUR KAN JAG KOMMA IN I PROGRAMMET?

Kontakta mig idag för att se om du är en kandidat för Programmen: Livet med en Hund med Separationsångest!

en_USEN