Tjänster

Privat konsultation – 600 SEK / timme

Jag kommer hem till dig och rotar ner problemet och försöker att se det oönskade beteendet på plats. Baserat på vårt samtal görs en steg för steg-plan och skickas till dig efter konsultationen.

BOKA KONSULTATION

NY hund konsultation – 500 SEK / timme

Har du skaffat en ny hund och behöver råd om hur du bäst välkomnar din nya kompis och vad du ska tänka på både före och efter hans eller hennes ankomst? Jag kommer hem till dig och svarar på alla dina frågor samt ger råd om hur du bäst kan välja rätt hund för att få en lyckad start för er båda.

BOKA KONSULTATION

Konsultation & 3 uppföljningsbesök (4 timmar total) – 3000 SEK

Vi börjar med en hemmakonsultation där vi pratar igenom det oönskade beteende du ser hos din hund. Därefter lägger jag en plan som du kan följa steg för steg. Strax efter har vi vårt andra möte där jag visar er hur ni implementerar planen med positiva metoder. Det tredje och fjärde besöket planeras och används som uppföljningar för att förbättra dom implementerade teknikerna.

BOKA KONSULTATION

Valppaket 5 besök (5 timmar total) – 2500 SEK

Att få en ny valp är både spännande och utmanande och professionell hjälp kan vara ett bra komplement för att hantera diverse valpproblem och lära sig hur man bäst kan stimulera och berika din valps liv så att han eller hon kan växa upp som en lycklig, säker och välskild hund.

BOKA KONSULTATION

Promenad med en etolog – 200 SEK / timme

Har du problem med promenaden? Skäller din hund på andre eller träkker i koplen, eller vil din hund inte gå als? Kontakta mig i dag för en konsultation och få lära dig hur en bra hund promenad känns.

BOKA HÄR

Shelters / veterinärklinikKontakta mig!

Att bo i ett shelter eller gå till veterinären kan förändra hundens beteende enormt. Jag kan erbjuda rådgivning eller föreläsningar för personalen på ditt shelter eller veterinärklinik om hur man bättre förstår hundbeteenden baserat på vetenskaplig forskning eller även konsultationer för ägarna som besöker din klinik. Jag kan också hjälpa dig att skapa en miljö för att få hundarna att känna sig mer bekväma eller arbeta med hundarna på dit shelter för att göra dem mer adopterbara.

Online-konsultation -1 timme – 400 SEK

Har du frågor om din hunds beteende som du behöver svar på här och nu, eller bor du långt borta och behöver konsultation för din hund, boka ett online-möte med mig och låt mig hjälpa dig!

BOKA NU

 

Ytterligare resekostnader kommer att läggas till för hembesök.

Avbokningsregler: Avbokning senast 24 timmar för bokad konsultation annars debiteras full avgift.

 

Annonser