Vem är jag?

IMG_3374 (2)

Mit namn är Charlotte och jag är djur beteende expert också känd som etolog. Våren 2017 tog jag examen från Linköpings universitet med en masterexamen i Applied Ethology & Animal Biology. Därefter startade jag mitt eget företag Life With A Dog, ett djurbeteende-konsultföretag som hjälper både hundägare såväl som kliniker och shelters med att förstå hundbeteende bättre genom att ge konsultationer, föreläsningar och dela den senaste vetenskapliga kunskapen.

 

Titta mer under Tjänster för att se vad jag kan erbjuda dig!

 

Jag har två hundar, Chester och Belga, som jag adopterade från en räddningsorganisation i Portugal för 9 och 8 år sedan. De är mina ambassadörer och stjärnor på sociala medier och hjälper mig sprida kunskap om hundens beteende. 

                  KVALIFIKATIONER

  • Degree of Master of Science in Biology in the Master Programme Applied Ethology and Animal Biology

diploma web

  • Behaviour and Biology of the Dog, Part 2 – Linköpings University

 

  • Behaviour and Biology of the Dog, Part 3 – Linköpings University

 

  • Starter course – Building your dog’s confidence, Victoria Stilwell Academy

Screenshot_2018-11-16 https online vsdogtrainingacademy com

  • Certificate for Dog-massage for home use, Hundhörnan Skåne

Intyg massage-page-001